Eurosport

TV Guide

 
 
 
 

programma overzicht

00:33
Wielrennen
WIELRENNEN: The Bike Shed (45min)
01:18
Voetbal
VOETBAL: Euro Fans (9min)
01:27
Wielrennen
WIELRENNEN: Engeland  (43min)
02:10
Wielrennen
WIELRENNEN:  (48min)
03:01
Diverse sporten
WATTS 15 VTR Best of Cycling (55min)
03:56
Diverse sporten
Nairo Quintana, Little Big Man - Nairo Quintana, Little Big Man (32min)
04:27
Wielrennen
Classics - Best of (56min)
05:23
Wielrennen
Best of 2016 - Best Of (55min)
06:18
Wielrennen
Critérium du Dauphiné - Stage 6 - La Rochette / Méribel (72min)
07:31
Wielrennen
Critérium du Dauphiné - Stage 7 - Le Pont-de-Claix / Superdévoluy (62min)
08:33
Voetbal
EURO FANS 17 VTR HD (10min)
08:42
Diverse sporten
WATTS 15 VTR Best of Cycling (43min)
09:26
Fia wtcc
WTCC ALL ACCESS 13 VTR (34min)
10:00
Diverse sporten
Nairo Quintana, Little Big Man - Nairo Quintana, Little Big Man (31min)
10:30
Wielrennen
Best of 2016 - Best Of (58min)
 
11:28
Wielrennen
Best of 2015 - Best Of  (61min)
12:30
Voetbal
EURO FANS 17 VTR HD (11min)
12:41
Wielrennen
Critérium du Dauphiné - Stage 6 - La Rochette / Méribel (49min)
 
13:30
Wielrennen
Critérium du Dauphiné - Stage 7 - Le Pont-de-Claix / Superdévoluy (59min)
14:28
Wielrennen
National championships - United kingdom (53min)
15:21
Wielrennen
National championships - Belgium / Netherlands / Slovakia (97min)
16:59
Wielrennen
Critérium du Dauphiné - Stage 6 - La Rochette / Méribel (62min)
 
18:00
Wielrennen
Critérium du Dauphiné - Stage 7 - Le Pont-de-Claix / Superdévoluy (56min)
18:57
Diverse sporten
WATTS TOP 10 3 VTR Special Summer - Zomer Special (28min)
19:25
Nieuws
EUROSPORT NEWS (4min)
19:28
Voetbal
Eric Cantona - Episode 4 (7min)
19:35
Diverse sporten
WATTS 15 VTR Best of Cycling (55min)
20:30
Paardensport
Eiffel Jumping - Paris (Fra) (60min)
21:30
Wielrennen
Critérium du Dauphiné - Stage 6 - La Rochette / Méribel (62min)
22:32
Wielrennen
Critérium du Dauphiné - Stage 7 - Le Pont-de-Claix / Superdévoluy (41min)
23:14
Nieuws
EUROSPORT NEWS (8min)
23:22
Voetbal
EURO FANS 18 VTR HD (12min)
23:34
Diverse sporten
Bernard Hinault - Bernard Hinault (97min)
 
00:03
Freestyle motorcross
FREESTYLE MOTORCROSS: Night of the Jumps  -   (62min)
01:05
Speedway
SPEEDWAY: Nationale Competitie (Zweden)  -   (60min)
02:04
Diverse sporten
DIVERSE SPORTEN: WATTS Top 10 - Zomer Special (26min)
02:30
Diverse sporten
DIVERSE SPORTEN: Sports insiders - Nairo Quintana, Little Big Man (25min)
02:58
Diverse sporten
Sania Mirza - Indian Superstar - Sania Mirza, Indian Superstar (31min)
03:29
Diverse sporten
Stephen Kiprotich - The king of Uganda (27min)
03:57
Diverse sporten
Top 10 - Special Summer - Zomer Special (27min)
04:24
Voetbal
MLS - Day 16 - Seattle Sounders v New York City FC (77min)
05:41
Voetbal
MLS - Day 16 - Portland Timbers v Houston Dynamo (79min)
07:00
Motorcross
Review - Mantova (Ita) (28min)
07:28
Freestyle motorcross
Night of the jumps - Euro champs compilation show (58min)
08:25
Speedway
Sweden national league - Elit Vetlanda v Rospiggarna (58min)
09:24
Diverse sporten
Top 10 - Special Summer - Zomer Special (33min)
09:56
Diverse sporten
Best of Cycling (45min)
10:42
Diverse sporten
Bernard Hinault - Bernard Hinault (105min)
 
12:26
Diverse sporten
Nairo Quintana, Little Big Man - Nairo Quintana, Little Big Man (32min)
12:58
Fia wtcc
WTCC ALL ACCESS (32min)
 
13:30
Speedway
Sweden national league - Elit Vetlanda v Rospiggarna (57min)
14:27
Motorcross
Review - Mantova (Ita) (31min)
14:58
Freestyle motorcross
Night of the jumps - Euro champs compilation show (61min)
16:00
Diverse sporten
Top 10 - Special Summer - Zomer Special (32min)
16:32
Diverse sporten
Best of Cycling (45min)
17:17
Diverse sporten
Bernard Hinault - Bernard Hinault (106min)
 
19:02
Diverse sporten
Nairo Quintana, Little Big Man - Nairo Quintana, Little Big Man (29min)
19:32
Motorcross
Review - Mantova (Ita) (29min)
20:00
Nieuws
EUROSPORT NEWS (6min)
20:07
Freestyle motorcross
Night of the jumps - Euro champs compilation show (63min)
21:09
Speedway
Sweden national league - Elit Vetlanda v Rospiggarna (54min)
22:04
Vechtsport
Superkombat WGP - San juan (Pur) (78min)
23:22
Motorsport
Isle of Man TT (106min)